Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی دولت گفت: واردات لازم انجام شده و از نظر کالای اساسی هیچ مشکلی نداریم و دولت بازار را از گوشت و مرغ اشباع کرده است.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری برنا، «علی ربیعی»، سخنگوی دولت، در نشست خبری امروز گفت: انشالله بر این رنج جامعه، غلبه می کنیم. کرونا مسئله اول کشور و اول دولت است. البته این موضوع همه دنیا را درگیر کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دولت ایران از ابتدا قطعی شدن اولین تست، کرونا را به دور از هر ملاحظه به صورت شفاف اطلاع رسانی کرد. تلاش می کنیم با همکاری مردم، پزشکان و  سازمان های مردمی، سطح سلامت را پس از کرونا ارتقا دهیم و این شرایط سخت را هم پشت سر، بگذاریم. کرونا مثل سارس یک تهدید جهانی است. بیش از 60 کشور درگیر این موضوع شدند ایران جزو شفاف ترین کشورها در این موضوع بوده است و علیرغم کمبودها به مردم خدمات ارائه داده ایم. جان و سلامت مردم را بر همه چیز مقدم دانسته و می دانیم. پس از شوک اولیه نه تنها ما و بلکه کرونا دیگر کشورها را غافل گیر کرد و بر اوضاع مسلط شدیم. اجازه نمیدهیم ویروس و کرونا در زندگی مردم وجود داشته باشد. زندگی اکنون بر صدر سیاست نشسته است. اولویت ما زندگی شهروندان است. دولت از مردم استدعا دارد به توصیه های پزشکی و مسئولین امر توجه کنند. راه ما برای شکست کرونا همراهی، همدلی و همیاری است. دیروز در هیات وزیران موضوع آسیب به کسب و کار مردم، مورد بررسی قرار گرفت. وزرای ذیربط گزارش هایی را ارائه کردند. معاون اقتصادی رئیس جمهور ستادی تشکیل داده و موضوع را بررسی می کند. مقرر شد، سررسید برخی کسب و کارها و وام ها حدودا دو ماه به تاخیر بیافتد. فردا در جلسه شورای پول و اعتبار این موضوع را بررسی و آقای همتی مصوبه را توضیح خواهند داد. درباره استمهلال بدهی های مالیاتی تمهیداتی صورت می گیرد و درباره این موضوع، در جلسه سران سه قوه فردا بررسی های لازم صورت می گیرد. مقرر شد درباره مشکلات بیمه ای تصمیمات حمایتی اتخاذ شود. مقرر شد بیمه سلامت هزینه این بیماری را بپردازد. وزارت خانه های صمت و بهداشت گزارش دادند و برای رفع اقلام بهداشتی، 107 مجوز راه اندازی و تغییر کاربری برای مواد ضد عفونی صادر شده است. تولید ماسک نانو مخصوص پرسنل بیمارستانی به روزی 300 هزار در روز می رسد. کیت تشخیص بیماری کرونا توسط وزارت دفاع ساخته شده است.

او در ادامه گفت: واردات لازم انجام شده و از نظر کالای اساسی هیچ مشکلی نداریم. قیمت گوشت کنترل شد و امروز به تعادل برگشته است. در گوشت گوساله زیادی تولید داریم. دولت بازار را از گوشت و مرغ اشباع کرده است. شوک اولیه خرید ماسک فقط برای ایران نبود در جنوب شرق آسیا هم این اتفاق افتاد. اعلام یک باره بیماری، شوک ایجاد کرد. همچنین مصرف کاذب در کشور ایجاد شد. واردات ماسک هم آغاز شده و ماسک های وارداتی هم می رسد. اتحادیه های پوشاک با  تغییر کاربری و ارائه پارچه به آنها به تولید ماسک کمک خواهند کرد. از جمله تعرفه واردات ماسک را کاهش دادیم. بیش از 700 داروخانه در سراسر کشور تعیین شده است برای فروش محصولات بهداشتی. در کارخانه ها ناظر مستقر کردیم به خصوص کارخانه های تولید الکل و ماسک. خود اتحادیه و صنف همکاری خوبی انجام می دهند. مردم از فروشگاه های آنلاین هم استفاده کنند زیرا عرضه خواهند داشت. الان تولید الکل حدود 400 هزار لیتر است که در اختیار مراکز درمانی و تولیدکنندگان قرار می گیرد و در این زمینه کمبودی در تولید کشور نداریم. توضیح مواد شوینده هم گسترش می یابد. معاون وزیر صمت گفت، توزیع شوینده ها در مراکز تردد صورت می گیرد. درباره احتکار هم دولت تمهیدات لازم را انجام داده و هیچ انباری امروز بدون نظارت نیست. یک میلیون و 200 هزار ماسک به بیمارستان ها و مراکز درمانی تحویل داده شد. همه کشفیات با حواله وزارت بهداشت صورت می گیرد. از ساعت 11 امروز جلسه ای در وزارت صمت هست که واردکنندگان در این جلسه حضور دارند و تقسیم کار می کنند تا به شکل انبوه، کسری ماسک را جبران کنند.

خبر تکمیل می شود ...

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: علی ربیعی کرونا ویروس کرونا صورت می گیرد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۱۳۲۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی عملکرد نماگر‌های بازار سرمایه در هفته‌ای که گذشت

هفته کاری که به اتمام رسید، شاخص کل بورس ۱‌.۷۲ درصد کاهش یافت و در ارتفاع ۲ میلیون و ۲۶۴ هزار واحدی قرار گرفت و شاخص کل هم‌وزن با کاهش ۱.۶۸ درصدی در پله ۷۵۰ هزار و ۸۴۳ واحدی قرار گرفت و شاخص کل فرابورس نیز با کاهش ۱.۶۱ درصدی در ارتفاع ۲۵ هزار و ۱۹۳ واحدی ایستاد.

کوروش آسایش، کارشناس بازار سرمایه در خصوص روند بازار سرمایه به باشگاه خبرنگاران جوان گفت: در این هفته کاری، شاخص صنعت حمل و نقل با افزایش ۴.۴ درصدی بیشترین رشد را در بین صنایع بورسی تجربه کرد و بعد از آن صنعت انتشار و چاپ در جایگاه دوم قرار گرفت. صنعت استخراج نفت به جز کشف هم با افت ۱۰.۷۷ درصدی بیشترین کاهش را تجربه کرد.

او اظهار کرد: مجموع ارزش معاملات خرد و حق تقدم‌ها در این هفته کاری ۱۵ هزار و ۶۸ میلیارد تومان بود. جزئیات ارزش معاملات خرد روزانه به این شکل بود که شنبه ۳ هزار و ۷۸۴ میلیارد تومان، یکشنبه ۳ هزار و ۹۵ میلیارد تومان، دوشنبه ۳ هزار و ۵۳ میلیارد تومان، سه شنبه ۲ هزار و ۸۶۸ میلیارد تومان و چهارشنبه ۲ هزار و ۸۰۸ میلیارد تومان ارزش معاملات بر روی تابلو ثبت شد.

خروج هزار و ۳۴۴ میلیارد تومان نقدینگی حقیقی‌ها از بازار سهام 

او گفت: میانگین سرانه خرید افراد حقیقی در این هفته کاری ۲۱ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان و میانگین سرانه فروش آن‌ها ۲۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان بوده است. همچنین در این هفته هزار و ۳۴۴ میلیارد تومان نقدینگی افراد حقیقی از بازار سهام خارج شد. 

فراهم شدن مجالی برای رشد سهام بازار محور در کوتاه مدت 

در ادامه هم رباب وفایی کارشناس بازار سرمایه در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان گفت: اوایل هفته کاری با توجه به افزایش قیمت‌های جهانی کامودیتی‌ها شاهد شروع متعادلی بودیم، اما در جدال عرضه و تقاضا، فروشندگان برنده بودند و دوباره یک هفته‌ اصلاحی و خسته کننده را سپری کردیم. فقط شاهد نوساناتی در محدوه‌های حمایتی سهام بودیم، تعداد محدود، سهام بازیگر محور هم مجالی برای نوسان و رشد کوتاه مدتی داشتند.

این کارشناس بازار سرمایه افزود: افزایش نرخ انرژی و افزایش مالیات ستانی در کنار افزایش نرخ بهره شرکت‌ها را تحت فشار قرار می‌دهد و عدم تعدیل نرخ دلار نیما از بعد درآمدی را دچار مشکل می‌کند و حاشیه سود‌ها کاهش می‌یابد. برای جلوگیری از افت تولید، با افزایش نرخ‌های منطقی در صنایع برای پوشش رشد هزینه‌ها موافقت می‌شود.

او افزود: انتشار اوراق سنگین توسط دولت و بالا ماندن نرخ بهره، ابهام سقف معافیت مالیاتی و ... خریدار را یک قدم عقب‌تر در انتظار نگه می دارد. هر بار با نزدیک شدن به محدوده‌ حمایتی شاخص و سهام شرکت‌های بزرگ تر، شاهد سفارش‌های حمایتی بازارساز و نوسانات مثبت هستیم منتهی تا زمانی که این دور باطل ادامه دارد حرف خاصی برای گفتن نمی‌ماند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بورس

دیگر خبرها

  • طلا و سکه چه قیمت‌هایی را تجربه می‌کنند؟
  • بررسی عملکرد نماگر‌های بازار سرمایه در هفته‌ای که گذشت
  • نرخ‌گذاری دلار کانال‌های تلگرامی در روز تعطیل/ خرید و فروشی نیست
  • صادرات دام راه حلی مناسب برای تعدیل بازار گوشت
  • سوسیس و کالباس با گوشت ماهی هم به بازار آمد
  • پیش‌بینی جالب یک فعال بازار درباره قیمت طلا در هفته آینده
  • پیش‌بینی یک فعال بازار: طلا در هفته آینده به این قیمت می‌رسد
  • یک پیش‌بینی از آینده بازار سکه /سکه‌های کوچکتر تغییر فاز دادند
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به آموزش‌وپرورش بردسکن
  • تولید 90 تن گوشت مرغ در عباس آباد